Salsa

Salsa en dans full av energi og glede

Salsa er en populær sosial og sensuell dans som stammer fra Karibia. 

Bevegelsene til salsa har opprinnelse i Puerto Ricas bomba og plena, kubansk son, cha-cha-cha, mambo og andre danseformer. Dansen, sammen med salsamusikken, stammer fra midten av 1970-tallet i New York. Ulike regioner i Latin-Amerika og USA har forskjellige salsa-stiler, som for eksempel Cuban, Puerto Rican, Cali Colombia, L.A. og New York stiler.

Salsa for nybegynnere

Kurset krever ingen forkunskaper. Vi lærer deg de grunnleggende bevegelsene, stegene og hvordan du kan bevege kroppen din i takt med musikken. På dette kurset vil du også lære hvordan du skal føre/følge din partner. Opplæringen foregår i et rolig og avslappet tempo og er tilpasset ditt ferdighetsnivå. Det skal ikke være skummelt å begynne å danse!

Salsa Nivå 2

Dette vil være kurset for alle som har gått nybegynnerkurs. Vi vil bygge videre på nybegynnerkurset, og du vil lære deg flere turer og kombinasjoner slik at du kan variere mer på dansegulvet. Vi vil gå grundigere inn på teknikker for å føre/følge slik at du føler deg trygg. Her vil vi også begynne med enkel styling slik at dansen ser enda bedre ut.

Salsa Nivå 3

For deg som begynner å få god beherskelse innen salsadans. Du har gjennomført tidligere kurs og gjerne danset en del sosialt. Turene og føringen/følgingen begynner å bli mer avansert, og det blir lagt mer fokus på styling og utførelse.

Salsa Intermediate

Passer for deg som har gode salsa ferdigheter. Avanserte turer og fokus på styling både hos kvinner og menn.

Meld deg på i dag!

Kurs

Utvalgte kurs

Meld deg på kurs i dag