Personlig Trener

Personlig trener - hurtige resultater - motiverende og moro

Vi tilbyr personlig trener (PT) til deg som ønsker å ta danseferdighetene dine til neste nivå.

Nivået på koreografi og dans blir tilpasset dine ferdigheter. Dersom du og en venn eller kjæreste  ønsker personlig trener som par, kan vi også tilrettelegge for dette. Vi hjelper deg med de fleste danseformer.

For dere som vil overraske gjestene i bryllupet med en koreografert dans, kan vi også hjelper med dette. Eller kanskje dere bare vil lære å danse en enklere dans til den spesielle dagen? Vi hjelper dere uansett ferdighetsnivå.

Vi lager også gjerne pakkepriser for deg, eller venner/bedriften din. Enkel timer kan også bestilles for deg som kun vil friske opp eller trenger mer øvelse i dansen.

Bedriftstilbud – Hva med å leie inn instruktør til felles danseundervisning eller Smile Dance Fitness? Sosialt samvær på arbeidsplassen fremmer lagånd, virker inkluderende, skaper gode vennskap og tilrettelegger for deling av kunnskap.

Send forespørsel via vårt kontaktskjema, alternativt info@studiodance.no eller sms til 932 83 409, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Innsending av dette skjema er ikke som kontrakt å regne, det er kun en henvendelse.  

 

Kurs

Utvalgte kurs

Meld deg på kurs i dag